Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Misiunea noastră

Ragmet Raffineria S.R.L reprezintă un jucător major pe scena internațională a industriei de reciclare a neferoaselor.

 

Cu o cifră impresionantă de 36.000 de tone de deșeuri neferoase și 20.000 lingouri de aluminiu, am devenit un nume de încredere în acest domeniu.

 

Mediul înconjurător reprezintă pentru noi mai mult decât un context operativ - este un factor determinant în modul în care ne conducem activitățile.

 

Focalizarea noastră asupra protecției mediului înconjurător este subliniată de eforturile neobosite de a reduce emisiile dăunătoare.

 

Știm că domeniul reciclării este esențial în atingerea acestui obiectiv. Cu aluminiul la baza activităților noastre, un material reciclabil extrem de valoros, ne străduim să fim în avangarda acestui efort ecologic.

Pe lângă misiunea de protecție a mediului, ne găsim într-o perioadă crucială de evoluție a industriilor. Recent, a fost introdus conceptul de ”carbon footprint” (amprenta de carbon) în sectorul reciclării aluminiului. Acesta reprezintă un indicator important stabilit de guvern pentru a monitoriza și a reduce impactul industrial asupra mediului. Amprenta de carbon se referă la cantitatea totală de dioxid de carbon și alte emisii de gaze cu efect de seră produse pe parcursul vieții unui produs. În cazul aluminiului, acest impact se resimte profund atunci când este produs din lingouri primare. Producția lingourilor primare de aluminiu necesită o cantitate semnificativă de carbon și electricitate, având astfel un impact negativ major asupra mediului.

 

Recunoscând acest adevăr, Ramet Raffineria și-a propus să ofere o alternativă sustenabilă. Prin furnizarea de material reciclat pentru industrie, susținem producătorii să creeze produse cu un impact mult mai redus asupra mediului. În acest fel, nu numai că ajutăm industria să își atingă obiectele ecologice, dar și să se conformeze reglementărilor stricte impuse de guvern. 

 

În esență, misiunea noastră la Ragmet Raffineria transcede simpla prelucrare a materialelor. Suntem dedicați protejării planetei noastre, sprijinind industria să devină mai responsabilă și să producă într-un mod care pune pe primul loc mediul și viitorul generațiilor următoare. Prin intermediul tehnologiilor de reciclare avansate și a unui angajament ferm față de excelență și inovație, sperăm să contribuim la o lume în care producția și consumul responsabil devin norma, nu excepția. 

 

Utilizând tehnologii de ultimă generație, suntem capabili să procesăm și să purificăm materialele cu o eficiență și precizie fără precedent, asigurându-ne că răspundem la cele mai înalte standarde de calitate și sustenabilitate. Misiunea noastră este multifațetată și are în centru următoarele obiective:

  • Inovarea sistemului pentru a reduce impactul negativ asupra mediului.
  • Crearea unui proces rapid și eficient, de la colectare la reciclare.
  • Implementarea tehnologiei de ultimă oră pentru a face procesele mai sustenabile.
  • Furnizarea unui serviciu logistic mai eficient și adaptat nevoilor clienților.
  • Elaborarea produselor în funcție de cerințele specifice ale pieței.

În fiecare zi, ne străduim să îmbunătățim și să inovăm, având întotdeauna în vedere viitorul și bunăstarea planetei noastre.

În concluzie, Ragmet Raffineria este mândră să joace un rol activ în schimbarea peisajului industrial, oferind soluții care echilibrează necesitățile producției cu imperativul protecției mediului înconjurător. Cu o viziune clară și determinată de a îmbunătăți viitorul, ne mândrim cu fiecare pas pe care îl facem în această direcție.

Descoperă cele două locații Ragmet Raffineria

Sos. Centurii Nr. 5-7
Bragadiru, jud. Ilfov
Str. Cantonului 30 C
Cluj Napoca, jud. Cluj