Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Certificări ISO și Agenția Europeană de Mediu

La Ragmet Raffineria, angajamentul nostru față de calitate, responsabilitate și protecția mediului este mai mult decât doar o promisiune; este certificat printr-un set strict de standarde internaționale și recunoașteri. Adoptând aceste standarde, ne asigurăm că operăm în cel mai înalt nivel de eficiență, etică și responsabilitate.

 • ISO Certified 9001 2015

ISO 9001:2015 este cea mai recentă ediție a standardului ISO 9001, recunoscut global pentru gestionarea calității. Acesta definește cerințele pentru un sistem de management al calității în organizații și se concentrează pe îmbunătățirea continuă, satisfacția clienților și angajamentul managementului.

 

Pentru Ragmet Raffineria, această certificare:

 • Afirmă angajamentul nostru: Demonstrează angajamentul nostru continuu de a furniza produse și servicii de calitate, care îndeplinesc sau depășesc așteptările clienților noștri.
 • Îmbunătățire continuă: Încurajează o cultură de îmbunătățire continuă în cadrul oragnizației, garantând că ne adaptăm și inovăm în funcție de cerințele în schimbare ale industriei și ale clienților noștri.
 • Validare externă: Certificarea ISO 9001:2015 furnizează o validare externă că procesele și produsele noastre sunt la cel mai înalt standard de calitate.

 

 • ISO Certified 0333 2015

Standardul ISO 0333:2015 se adresează în special domeniului de reciclare și gestiune a deșeurilor. Acesta stabilește cerințele pentru implementarea unui sistem eficient și responsabil de gestionare a deșeurilor.

 

Având certificarea ISO 0333:2015:

 • Responsabilitate și sustenabilitate: Subliniază angajamentul nostru profund față de practicile sustenabile și responsabile de reciclare.
 • Managementul eficient al deșeurilor: Garantează că avem sisteme robuste pentru gestionarea eficientă și etică a deșeurilor și materialelor reciclabile.
 • Reducerea impactului auspra mediului: Certificarea accentuează eforturile noastre de a minimiza impactul operațiunilor noastre asupra mediului înconjurător.
 • Agenția Europeană de Mediu

Colaborarea cu Agenția Europeană de Mediu ne permite să ne aliniem la cele mai bune practici și directive europene privind protecția mediului. Aceasta nu este doar o recunoaștere, ci și un angajament de a lucra în strânsă colaborare cu organismele europene pentru a asigura un viitor mai verde și mai durabil.

 

A fi asociat cu Agenția Europeană de Mediu:

 • Înțelegee profundă: Ne oferă o înțelegere profundă a tendințelor și provocărilor ecologice actuale și viitoare la nivel european.
 • Colaborare activă: Facilitează o colaborare activă cu alte organizații europene pentru a atinge obiectivele comune de mediu.
 • Standarde stricte: Ne asigurăm că ne conformăm celor mai stricte standarde și recomandări în domeniul protecției mediului.

 

Certificările și afilierile noaste sunt mărturia dedicării noastre de a opera într-un mod care nu doar respectă, ci chiar depășește standardele internaționale de excelență, etică și responsabilitate. La Ragmet Raffineria, ne mândrim cu aceste recunoașteri și continuăm să ne angajăm în direcția excelenței în fiecare zi.

 

Descoperă cele două locații Ragmet Raffineria

 

Sos. Centurii Nr. 5-7
Bragadiru, jud. Ilfov
Str. Cantonului 30 C
Cluj Napoca, jud. Cluj